İzleyiciler

3 Eylül 2013 Salı

Bana geçmiş olsun

Herkese merhaba,
Uzun bir aradan sonra bir yazı yayınlıyorum. Ramazan ayından bu yana evimde zorunlu tadilat vardı. Çünkü, sıcak su borusu patladı ve tesisatın yenilenmesi gerekti. Madem bir sürü iş çıkacak mutfak ve banyoyu da yenileyelim dedik. Aslında bu işlerle uğraşmak istemiyordum. 2 çocukla çok zor. İkisi de küçük.
Ustalar, bayrama (ramazan bayramı) kadar yetişir dediler ama ne mümkün. İş uzadıkça uzadı. Zaman zaman hiç bitmeyecek sandım.Ramazan ayını annemlerde gerçirdim. Neyseki annemlerle yakın oturduğumuz için evime pek de uzak kalmadım. Canım annem olmasa ne yapardım bilmem. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Neyse, sonuç olarak evimin işi tam olarak bitmedi. Davlumbazım gelecek. Daha doğrusu geldi de hasarlı çıktı. Bendeki de ne şansmış :)) şanslımıyım şanssızmıyım bilemedim. En azından tadilatımız bitti evimizde oturabiliyoruz. Bu arada yeni mutfağım için ufak tefek ciciler aldım. Onları da arada paylaşırım.Bugün sizlere yeni amerikan servisimi ve yeni fırınımda yaptığım kurabiyeyi paylaşıyorum.
Herkese sevgiler...

2 yorum:

  1. gerçekten geçmiş olsun. oturulan evde tadilat zor olmuştur. hele ki çocuklarla. neyseki annen yakınındaymış. şanslı sayılırsınız. amerikan servisiniz de pek güzelmiş bu arada :) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten zordu. çok teşekkür ederim :)

      Sil